Potrebno Vam je otvaranje agencije u Srbiji?
Trebaju Vam računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Potrebna Vam je boravišna i radna dozvola za strance?
Želite da se konsultujete sa poreskim ekspertima?
Potreban Vam je knjigovodja u Srbiji?

Na pravom ste mestu. Nudimo odgovore na sva pitanja iznad.

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA NA NOVOM BEOGRADU

IZABRANA OPŠTINA: NOVI BEOGRAD

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA: MENTORS GROUP DOO

PODACI AGENCIJE:

MENTORS GROUP DOO

Ulica: Bulevar Zorana Đinđića br. 125, A11 i C51
Grad: Beograd-Novi Beograd
Telefon: 011 61 80 486

Sajt: www.mentor.rs
Email: office@mentor.rs

USLUGE:

OSTALI PODACI

Naziv delatnosti: Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje

 

 

O AGENCIJI:

MENTOR’S Group posluje od 1988. godine. U početku kao MENTOR Management Consulting Agencija, a kasnije kao preduzeće / privredno društvo MENTOR. Sadašnju organizacionu formu uspostavljamo 2011. godine, gde je kroz novi način organizacije i načina poslovanja omogućena visoko stručna pomoć postojećim i potencijalnim klijentima.

MENTOR’S Group permanentno usavršava procese poslovnog konsaltinga, vođenja poslovnih knjiga i implementacije poslovnih i informacionih tehnologija u cilju uspešnijeg i lakšeg organizovanja i praćenja aktivnosti svojih klijenata.

KLASIČNO (agencijsko) i BESKONTAKTNO (online) KNJIGOVODSTVO

MENTORs Group je lider u pružanju stručnih i efikasnih knjigovodstvenih usluga, i kao takav nudi klasične i elektronske knjigovodstvene usluge korišćenjem cloud informatičke tehnologije.

Stručnjaci MENTORs Group vode računa o svakodnevnim računovodstvenim potrebama, tako da vlasnici i menadžeri mogu svoje vreme provoditi usredsređeni na očuvanje i rast poslovanja. Koristeći savremenu tehnologiju sada efikasnije nego ikada ranije pružamo pristupačne, tačne i profesionalne knjigovodstvene i računovodstvene usluge korišćenjem cloud softvera i dokument sistema.

POMOĆ U OSNIVANJAU PREDUZEĆA

M.E.N.T.O.R. Management Consulting je definitivno prva agencija koja je sa uslugama osnivanja preduzeća započela svega nekoliko meseci posle usvajanja prvog zakona o privatnim preduzećima i o stranim ulaganjima. U aprilu 1989.godine organizovali smo u Sava Centru prvo savetovanje na temu: Kako osnovati i voditi privatno preduzeće, a od tada smo pomogli u startovanju više hiljada privrednih subjekata. Ovako dugotrajno i bogato iskustvo primenjujemo u uslugama koje pružamo klijentima iz zemlje i inostrantsva.

PORESKO SAVETOVANJE

Pomažemo Vam da rešite sva pitanja oko žalbi, poreskih kontrola, poreza po odbitku, poreskih olakšica, posebnih poreza i drugih pitanja vezanih za poreze. Našim uslugama iz oblasti lokalnog oporezivanja su obuhvaćeni i kontrola poreza na dodatnu vrednost, kontrola poreza na dobit, kontrola poreza na dohodak, izradu poreskih žalbi i prigovora, te poresko planiranje.

POSLOVNO SAVETOVANJE

Pružamo usluge savetovanja na finansijskom tržištu kao i izradu svih oblika planova koji će Vam pomoći u realizaciji investicionih poduhvata, planova potrebnih za osiguranje kredita, planiranje određenih poslovnih i finansijskih kategorija, izračunavanje parametara koji omogućavaju vremenski uporedive podatke relevantne za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Upit za slanje zahteva izabranoj knjigovodstvenoj agencija

*slanje upita je besplatno i neobavezujuće
*popunjavanje svih polja je obavezno

Popunjavanjem ovog formulara šaljete zahtev direktno agencija na čijem se profilu nalazite. Ovaj zahtev obrađuje direktno firma kojoj stiže email i sajt knjigovodje.rs nema uticaj na brzinu obrade.

GALERIJA SLIKA:

Želite da upišete knjigovodstvenu agenciju?

Klikom na dugme popunite kontakt formu sa podacima Vaše agencije koji će biti upisani.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mesečno kompletnih podataka svih agencija koje vodite.

Za jako malo sredstava mesečno, po agencija, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvek sigurni uz nas.

Chinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top