Potrebno Vam je otvaranje agencije u Srbiji?
Trebaju Vam računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Potrebna Vam je boravišna i radna dozvola za strance?
Želite da se konsultujete sa poreskim ekspertima?
Potreban Vam je knjigovodja u Srbiji?

Na pravom ste mestu. Nudimo odgovore na sva pitanja iznad.

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA U NOVOM SADU

IZABRANI GRAD: NOVI SAD

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA: MG-SB DOO

PODACI AGENCIJE:

SVE ĆE DOBRO BITI!

MG-SB DOO

Ulica: Bul. Oslobođenja 26
Grad: Novi Sad
Telefon: 021 300 71 65, 063 154 04 12

Sajt: www.mgagencija.rs
Email: milenko.gavric@mgagencija.rs, office@mgagencija.rs

USLUGE:

OSTALI PODACI

Naziv delatnosti: Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje

 

 

O AGENCIJI:

Knjigovodstvena agencija MG-SB doo u svom kontinuitetu ima dugogodišnje radno iskustvo od preko 34 godine. Obavlja poslove vođenja poslovnih knjiga, obračuna zarada, sastavljanje finansijskih izveštaja, izrade poreskih bilansa i prijava, obračun pdv-a i druge vrste javnih prihoda u nadležnosti Republičke poreske uprave, kao i podnošenje poreskih prijava u nadležnosti lokalne poreske administracije u gradovima i opštinama širom Srbije.

 

Naša ciljna grupa su preduzetnici, mikro i mala pravna lica. Nismo ograničeni na određene delatnosti za vođenje poslovnih knjiga već vršimo usluge iz raznih delatnosti. Radimo i konsultacije po određenim pitanjima za navedenu kategoriju naših klijenata. Takođe, obračunavamo i godišnji porez na dohodak građana za fizička lica koja su ostvarila prihod koji je oporeziv godišnjim porezom. Teritorijalna udaljenost ne predstavlja prepreku za poslovnu saradnju širom Srbije, kao i usluge u regionu, tako da pored Novog Sada pokrivamo i područja Beograda i Subotice.

 

Nudimo stručno usavršavanje knjigovođa početnika za gradove Beograd, Novi Sad i Suboticu, gde će mladi ljudi imati priliku da uče i steknu neophodna znanja u radu sa našim timom iskusnih profesionalaca.

 

Naša vizija i ciljevi su da maksimalno digitalizujemo naše poslovanje, u cilju što bolje saradnje sa klijentima koji koriste digitalni način poslovanja. Naš moto je da naši klijenti budu zadovoljni sa našim uslugama. Ministarstvo finansija Republike Srbije priprema zakonsku regulativu da bi se digitalno poslovanje što više koristilo u našoj zemlji.

 

Imamo veliko iskustvo sa radom poslovnih banka, za sopstvene potrebe, a pružamo pomoć i klijentima da koriste online plaćanja. Sarađujemo i sa osigravajućim kućama koje nas informišu o svojim proizvodima koji su namenjeni našim klijentima.

Upit za slanje zahteva izabranoj knjigovodstvenoj agencija

*slanje upita je besplatno i neobavezujuće
*popunjavanje svih polja je obavezno

Popunjavanjem ovog formulara šaljete zahtev direktno agencija na čijem se profilu nalazite. Ovaj zahtev obrađuje direktno firma kojoj stiže email i sajt knjigovodje.rs nema uticaj na brzinu obrade.

GALERIJA SLIKA:

Želite da upišete knjigovodstvenu agenciju?

Klikom na dugme popunite kontakt formu sa podacima Vaše agencije koji će biti upisani.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mesečno kompletnih podataka svih agencija koje vodite.

Za jako malo sredstava mesečno, po agencija, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvek sigurni uz nas.

Chinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top