Kako osnovati preduzeće u Srbiji?
Kako otvoriti račun u banci?
Kako prijaviti radnika?
Koji je telefon neke državne institucije?
Kako izvaditi boravišnu i radnu dozvolu u Srbiji?

Sva dokumenta i tekstovi ispod su pronađeni na internetu i postavljeni isključivo kao orijentir i pomoć, molimo da za sve procedure, propise i promene zakona konsultujete direktno nadležne institucije i službe.

OBRASCI I LINKOVI

Sva dokumenta i tekstovi ispod su pronađeni na internetu i postavljeni isključivo kao orijentir i pomoć, molimo da za sve procedure, propise i promene zakona konsultujete direktno nadležne institucije i službe.
(na dnu svakog teksta je naveden link sa referencom odakle isti potiče.)

Kliknite na naziv da pogledate sajt ili dokument

PREUZIMANJE OBRAZACA

LINKOVI I INFORMACIJE

IZRADA SAJTA

Cilj je da smanjenjem izdataka za izradu sajta omogućimo svim firmama, da za jako malo sredstava mesečno, poseduju svoj lični domen, sajt, profesionalnu e-mail adresu, i samim tim svoje poslovanje osavremene i prošire na internet, kako bi bilo dostupni klijentima 24h dnevno.

IT PODRŠKA

Mnoge agencije ne održavaju redovno mrežu, servere i podatke na njima. Ne izlažite riziku ključne delove IT infrastrukture ignorišući upozorenja i ne vodeći računa o njihovom održavanju i bezbednosti.

Prepustite nam vaš IT sistem i održite vaše poslovanje uspešnim.

UPIS NA SAJT

Na sajtu knjigovodje.rs prilikom upisa dobijate kompletnu Vašu stranu, Vaš profil i Vaš jedinstveni link ka njemu.


Ukoliko treba klijentu da pošaljete sve podatke na jednom mestu, bez mnogo traženja, ovo je idealna opcija.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mesečno kompletnih podataka svih agencija koje vodite. 

Za jako malo sredstava mesečno, po agencija, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvek sigurni uz nas.

BACKUP KNJIGOVODSTVENIH PODATAKA

Chinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top