Imate uslugu otvaranja agencije u Srbiji?
Vršite računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Obezbeđujete uslugu vađenja boravišne i radne dozvola za strance?
Imate poreze i propise u malom prstu?
Vršite delatnost knjigovođe u Srbiji?

Budite sigurni da su i Vaši podaci sigurni. Poručite on-line backup.

Zašto backup podataka?

Sačuvajte svoje podatke, zaštitite se od virusa, ili problema sa IT opremom, kao i slučajnog brisanja podataka ili kvara servera. Naš backup je rešenje koje ne zahteva promenu načina na koji Vi radite ili posebnu opremu i uslove.

Da li ste se ikada zapitali koliko vrede backup‑ovani podaci? Ne vrede ništa, i predstavljaju samo Vaš trošak i trošak u prostoru za čuvanje, u angažovanju i u vremenu potrošenom da se backup napravi. Situacija je takva sve do trenutka kada se desi havarija sistema. U jednom trenu, backup od „bezvrednog“ postaje najvažniji resurs Vaše kompanije, čija cena skače u nebesa, a često je i nemerljiva jer Vam kompletno poslovanje zavisi od tog.

Zato Vam mi nudimo povoljna backup rešenja, i sve radimo za Vas i da bi Vaši podaci bili sigurni, i da najveći problem kod havarije sa serverom na kojem su podaci bude koliko brzo može da se postavi novi, jer podatke već imate na sigurnom mestu kod nas.

Kako se to radi?

Backup radimo nakon 15-og u mesecu, nakon završetka predaje PDV-a. Neko od naših tehničara će Vam poslati email, kako bi ste mu dozvolili daljinski pristup serveru na kojem radimo Backup podataka, na kraju radnog vremena.

Nakon toga, u zavisnosti koji knjigovodstveni program koristite, uradićemo Backup iz programa, i sačekati da se kreiraju backup fajlovi.

Nakon kreiranja Backup fajlova, iste uploadujemo na naš Cloud.

Vaši fajlovi će se nakon preuzimanja nalaziti na 3 lokacije, prva je Vaš server, druga je naš Cloud, i treća su naši Hard Diskovi velikih kapaciteta, na kojima će se čuvati zadnja kopija fajlova, van interneta i van struje, kako bi smo osigurali maksimalnu bezbednost Vaših podataka.

Podacima u svakom momentu i sa svakog uređaja možete da pristupite, slanjem zahteva na naš email. Nakon prijema zahteva, (isti mora doći sa upisane email adrese, ili telefona u našoj bazi koji ste koristili prilikom sklapanja ugovora), dobijate na email link putem kojeg možete preuzeti sve podatake.

Uvek čuvamo poslednji backup, dok se prethodni briše.

ZAHTEV ZA ON-LINE BACKUP

* Nakon slanja email-a sa zahtevom za backup podataka, bićete kontaktirani kako bi potpisali ugovor o tajnosti backup-ovanih (sačuvanih) podataka. 

Želite da upišete knjigovodstvenu agenciju?

Klikom na dugme popunite kontakt formu sa podacima Vaše agencije koji će biti upisani.

Chinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top