Potrebno Vam je otvaranje agencije u Srbiji?
Trebaju Vam računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Potrebna Vam je boravišna i radna dozvola za strance?
Želite da se konsultujete sa poreskim ekspertima?
Potreban Vam je knjigovodja u Srbiji?

Na pravom ste mestu. Nudimo odgovore na sva pitanja iznad.

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA U NOVOM SADU

IZABRANI GRAD: NOVI SAD

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA: AGENCIJA KONTING

PODACI AGENCIJE:

AGENCIJA KONTING

Ulica: Jastrebačka 32
Grad: Novi Sad
Telefon: 021 403 723, 064 413 26 76, 063 852 14 74

Sajt: www.konting.co.rs
Email: konting.agencija@gmail.com

USLUGE:

OSTALI PODACI

Naziv delatnosti: Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje

 

 

O AGENCIJI:

Knjigovodstvena agencija Konting je osnovana 2004. godine. Od osnivanja do danas sarađivali smo sa velikim brojem preduzetnika i preduzeća.


Zajedno smo rasli, razvijali se i zahvaljujući fleksibilnosti i pouzdanosti stvorili smo jaka partnerstva koja traju godinama.

U našem radu koristimo savremena sredstva komunikacije, pouzdan i kvalitetan softver i nastojimo da naše klijente pravovremeno obaveštavamo o svim novostima i promenama koje se tiču njihovog poslovanja.

Radite ono što najbolje znate, a našem iskusnom osoblju prepustite brigu o računovodstvenim i ostalim poslovima – delimično ili u potpunosti.

Računovodstvene usluge
Komplet knjigovodstvenih usluga za vašu radnju ili preduzeće. Obračuni zarada, izrada finansijskih izveštaja, obračun PDV i mnoge druge usluge iz domena računovodstva.

Osnivanje preduzeća / otvaranje radnje
Preduzetnička radnja ili DOO, u zavisnosti od vašeg izbora vršimo kompletnu registraciju sa izradom pečata, i pružamo obuku i edukaciju klijenata o početnim koracima poslovanja.

Likvidacija preduzeća / zatvaranje radnje
Privremeno ili trajno zatvaranje radnje i likvidacija preduzeća uz izrade pratećih finansijskih izveštaja i upis staža za osnivače.

Poresko i pravno savetovanje
Imate ideju a ne znate kako je sprovesti u delo i da li je isplativo. Želite da rešite problem a da bude u skladu sa propisima i zakonom. Zanimaju vas važeći propisi oko oporezivanja i neoporezivanja prihoda. Mi imamo odgovor na vaša pitanja.

Upit za slanje zahteva izabranoj knjigovodstvenoj agencija

*slanje upita je besplatno i neobavezujuće
*popunjavanje svih polja je obavezno

Popunjavanjem ovog formulara šaljete zahtev direktno agencija na čijem se profilu nalazite. Ovaj zahtev obrađuje direktno firma kojoj stiže email i sajt knjigovodje.rs nema uticaj na brzinu obrade.

GALERIJA SLIKA:

Želite da upišete knjigovodstvenu agenciju?

Klikom na dugme popunite kontakt formu sa podacima Vaše agencije koji će biti upisani.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mesečno kompletnih podataka svih agencija koje vodite.

Za jako malo sredstava mesečno, po agencija, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvek sigurni uz nas.

Chinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top