Potrebno Vam je otvaranje agencije u Srbiji?
Trebaju Vam računovodstvene usluge i knjigovodstvo?
Potrebna Vam je boravišna i radna dozvola za strance?
Želite da se konsultujete sa poreskim ekspertima?
Potreban Vam je knjigovodja u Srbiji?

Na pravom ste mestu. Nudimo odgovore na sva pitanja iznad.

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA U ZEMUNU

IZABRANA OPŠTINA: ZEMUN

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA: MAC RAČUNOVODSTVO

PODACI AGENCIJE:

MAC RAČUNOVODSTVO

Ulica: Šumadijska 5
Grad: Beograd-Zemun
Telefon: +381 63 468 218

Sajt: 
Email: marinabgd84@gmail.com

USLUGE:

OSTALI PODACI

Naziv delatnosti: Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje

 

 

O AGENCIJI:

Mac računovodstvo je agencija sa iskustvom od preko 15 godina u oblasti računovodstva i finansija, osnovana kao podrška u poslovanju pre svega mikro i malim preduzećima.


Naš zadatak i cilj  je da obavimo posao i prenesemo informacije nepohodne za funkcionisanje malih preduzeća  u skladu  sa važećim propisima, kao i da obezbedimo ažurnost i tačnost poslovnih knjiga kao preduslova za procenu finansijskog stanja agencije, uvida u najznačajnije  troškove, donošenje poslovnih odluka ali i kontrolu poslovanja.


Mac računovodstvo je agencija koja zastupa individualni pristup svakom klijentu, i u skladu sa tim organizuje i ugovara dalju saradnju, kod nas nećete zvati call centar da bi ste dobili potrebnu informaciju, sa nama ćete uvek biti u toku i imati kompletan uvid u svoje poslovanje.


Način na koji posluje agencija Mac računovodstvo:


• Analiza potreba klijenta kroz jedan sastanak sa klijentom utvrdićemo potrebe njegovog poslovanja i najoptimalnije načine za pružanje naših usluga. Proces knjigovodstvenih usluga uslovljava: oblik organizovanja klijenta,vlasnička struktura, veličina društva, količina dokumentacije i podataka, mesto obrade podataka. Savremeni uslovi poslovanja uključuju broje mogućnosti automatizacije procesa obrade podataka što značajno ubrzava procese rada u našoj oblasti pa ulažemo velike napore da pomognemo našim klijentima da implementiraju ove mogućnosti u svoje poslovanje.


• Dostavjanje dokumentacije dogovaranje rokova za dostavu dokumentcije (pravilo 5+5 za dokumentovanje i knjiženje nastale promene), veoma značajna faza zbog blagovremenog knjiženja nastalih promena i obračuna pripadajućih poreza.


• Odgovornosti i ispravnost dokumentacije klijent obavlja izradu verodostojne dokumentacije, proverava i odgovara za ispravnost i zakonitost poslovnih promena iskazanih u dostavljenoj dokumentaciji, Mac računovodstvo odgovara za pravilno i ažurno knjiženje poslovnih promena i izradu izveštaja a sve u skladu sa zakonom propisanim uslovima vođenja poslovnih knjiga i izrade izveštaja.


Za sve dodatne informacije i pitanja stojimo vam na raspolaganju.


SERTIFIKAT 1        SERTIFIKAT 2

Upit za slanje zahteva izabranoj knjigovodstvenoj agencija

*slanje upita je besplatno i neobavezujuće
*popunjavanje svih polja je obavezno

Popunjavanjem ovog formulara šaljete zahtev direktno agencija na čijem se profilu nalazite. Ovaj zahtev obrađuje direktno firma kojoj stiže email i sajt knjigovodje.rs nema uticaj na brzinu obrade.

GALERIJA SLIKA:

Želite da upišete knjigovodstvenu agenciju?

Klikom na dugme popunite kontakt formu sa podacima Vaše agencije koji će biti upisani.

IMATE KNJIGOVODSTVENU AGENCIJU?
NEMATE BACKUP PODATAKA?

Svojim klijentima, knjigovodstvenim firmama, nudimo jedinstvenu uslugu on line backupa jednom mesečno kompletnih podataka svih agencija koje vodite.

Za jako malo sredstava mesečno, po agencija, možete se osigurati od neželjenih posledica poput otkaza servera, hard diskova na kojima su podaci i informatičkog sistema.

Vaši podaci se čuvaju on-line na zaštićenim CloudServerima, kao i offline na našim Hard Diskovima velikih kapaciteta, sklonjeni sa interneta i osim u trenutku kopiranja, izgašenim iz struje.

Budite uvek sigurni uz nas.

Chinese (Simplified)EnglishGermanRussianSerbianTurkishUkrainian
Scroll to Top